Jimmy Joy is er voor wie niet wil koken maar wel gezond wil eten

Future foods in AH-schap

  • Posted by: greative
  • Date:

De Nederlandse startup Jimmy Joy – dat zich richt op gemaksvoeding – is in 2014 opgericht, in 86 landen actief en heeft sindsdien 7.500.000 maaltijden verkocht. In 2016 had het bedrijf een omzet van 4 miljoen euro. Sinds kort zijn de producten van Jimmy Joy naast de eigen webshop, ook via ruim 600 Albert Heijn-supermarkten in heel Nederland te koop.

Maaltijdrepen en drinkmaaltijden
Het assortiment van Jimmy Joy bestaat uit maaltijdrepen en drinkmaaltijden in smaken zoals vanille en chocolade. De repen en shakes worden gebruikt als ontbijt, lunch of avondeten en bevatten per product minimaal 20% van de dagelijks benodigde vitamines en mineralen, vezels, koolhydraten, eiwitten en vetten.

Hoogopgeleide mannen
Volgens Jimmy Joy-CEO Sam Rohn spreken de producten op dit moment vooral young professionals en studenten aan. “Veelal mannen en hoogopgeleid. Ze hebben geen tijd om te koken of zelfs maar te eten, maar willen wel gezond leven. Onze komst naar de Albert Heijn gaat naar verwachting de klandizie verbreden. Ook omdat wij daar shakes verkopen die 100% geschikt zijn voor mensen met een veganistisch dieet. We worden helaas nog te vaak verward met dieetproducten waar een baal suiker in zit. Maar onze repen en shakes zijn juist gezond, goedkoop, milieuvriendelijk en eten kost op deze manier weinig tijd. En koken hoeft al helemaal niet meer!”

Praktische informatie
De producten van Jimmy Joy bestaan uit natuurlijke ingrediënten en zijn vervaardigd volgens de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) richtlijnen van de European Food Safety Authority.

De Twenny Bar-maaltijdrepen zijn verkrijgbaar in de smaken chocolade en vanille. Een reep bevat minimaal 20% van de dagelijkse behoefte aan alle essentiële vitaminen en mineralen.
Een reep vervangt één maaltijd. Verkoopprijs AH: 2,49 euro per stuk.

De Plenny Shake-maaltijdpoeders zijn verkrijgbaar in de smaken chocolade en vanille. Ook is er een chocolade en vanille variant die geschikt is voor veganisten. De shakes bestaan uit poeder dat wordt gemengd met water. Een zak is goed voor het bereiden van drie grote maaltijden. Verkoopprijs AH: 6,49 euro per zak.

De producten zijn ook te koop via de eigen webshop waar meer smaken beschikbaar zijn zoals aardbei, cappuccino, banaan, mango én limited edition-smaken zoals pumpkin spice en hazelnoot.

www.jimmyjoy.com

Our comments

  1. This is my first time pay a visit at here and i am really pleassant to read everthing at one place. Norine Wilhelm Neilla

  2. Is your webdesigner looking for a job. I think your site is great. Mella Tybalt Formica