De Holland Health Clinic geef inzicht in je gezondheid

Gezond leven, wat houdt dat precies in?

  • Posted by: greative
  • Date:

Gezond zijn en gezond blijven, dat wil iedereen. Maar wat houdt gezond leven eigenlijk precies in? Door de overvloed aan informatie raken we het spoor bijster. “Ben ik eigenlijk wel gezond?” “Zijn koolhydraten goed of slecht?” “Moet ik vitamines innemen of juist niet?” “Hoe hou ik mijn gewicht onder controle?” Het nieuwste health concept Holland Health Clinic (HHC) helpt met een antwoord op al deze vragen, geeft inzicht in de gezondheid en begeleidt cliënten graag actief en effectief naar een gezonde levensstijl. Met als bijkomend effect het op de lange termijn voorkomen van ziektes en aandoeningen.

Leven in de Green Zone
Celebrities als de zangeressen Beyoncé en Jennifer Lopez, Hollywood-koppel George en Amal Clooney, de Italiaanse voetbal keeper Gianluigi Buffon en onze eigen topmodel Doutzen Kroes en voetballer Dirk Kuyt houden hun lichaam en geest in de best mogelijke conditie met hulp van een team van diëtisten, haptonomen en/of personal trainers. Dit zorgt ervoor dat ze leven in de Green Zone: een ideale level van gezondheid waarbij de fysiologische parameters in balans zijn door een combinatie van regelmatige beweging, de juiste voeding en persoonlijke stress management. Holland Health Clinic helpt cliënten in de Green Zone te komen én te blijven.

Regie over eigen gezondheid
Volgens mede-oprichtster drs. Marguerite van Randwijck geeft Holland Health Clinic mensen graag weer de regie over hun eigen gezondheid. “HHC geeft – via diverse programma’s – inzicht in je gezondheid en begeleidt je actief en effectief naar een gezonde levensstijl. Onze werkwijze rust op vijf fundamenten: motivatie, psyche, beweging, testen en metingen én voeding. Wij hanteren een 360 graden benadering die een compleet inzicht biedt in jouw gezondheidsstatus. Zo weet je precies wat er goed gaat en waaraan moet worden gewerkt.” Cliënten worden hierbij persoonlijk begeleid door een eigen HHC-preventie arts met een team van fysiotherapeuten, psychologen, voeding- en bewegingsdeskundigen.

www.hollandhealthclinic.com

Our comments

    WordPress › fout

    De site ondervindt technische problemen.