DIENSTEN

Publiciteit

Van strategie tot uitvoer. De PR Boutique geeft advies over het genereren van media-aandacht. En voert dit ook uit. Het creëren van relevante nieuwswaarde is hierbij essentieel. Samen halen we het nieuws uit uw brand om dit onder de aandacht van de media te brengen. Ons PR-bureau beschikt over een uitgebreid netwerk van journalisten, bloggers en influencers. We werken als sparringpartner, op projectbasis of als uw ‘PR-manager op afstand’. Zowel voor de lange als voor de korte termijn.

Social Media

Wanneer zijn social media van toegevoegde waarde en hoe gaat u ermee om? Wie is verantwoordelijk voor het onderhouden ervan en hoe vaak moet je als bedrijf posten? De PR Boutique maakt een strategisch plan, content kalender en een jaarplanning waarmee u richting geeft aan uw social media strategie en -executie.

Events

Conceptontwikkeling en productieproces van A tot Z, waarbij deadlines én de begroting strak worden bewaakt. Denk aan perslanceringen, in-store events, awards, masterclasses en ontvangsten voor klanten, retailers of relaties.

Content Marketing

De PR Boutique produceert onderscheidende en relevante verhalen in de vorm van commerciële teksten en content voor websites, white papers, nieuwsbrieven, klantcases en mailingen. Ook maken wij content voor publiciteitsdoeleinden zoals advertorials, blogs, columns en ingezonden brieven in kranten of (vak)bladen. Ons doel: heldere, SEO-proof teksten die aansluiten bij de doelgroep èn makkelijk lezen.

Search

+