TEAM

Team

Het Amsterdamse Public Relations-bureau De PR Boutique is in 2013 opgericht door Marie-Claire Schimmelpenninck van der Oije. Een hands-on marketing PR professional met ruim 25 jaar ervaring. Eerder was zij actief bij Den Haag Marketing, het Nederlands Bureau voor Toerisme in Londen, vastgoedadviseur Cushman & Wakefield en de Europese internet start-up Pharmaplaza.com.
Vóór de start van De PR Boutique is Marie-Claire tien jaar verbonden geweest aan Coebergh Communicatie & PR, waaronder zes jaar als associate partner. Vanwege haar internationale achtergrond spreekt zij vloeiend Frans en Engels en beheerst zij ook het Spaans. Naast haar werk voor De PR Boutique wordt Marie-Claire ook regelmatig ingezet als freelance senior PR-consultant bij Het PR Bureau.

Werken met De PR Boutique: hoe gaat dat?
Ons PR-bureau is zo klein of zo groot als u wilt. Marie-Claire werkt samen met een vast team van freelance PR-professionals, event producers, DTP’ers, copywriters, art directors, online marketeers en creatieven om haar opdrachtgevers van een full service dienstverlening te voorzien. Uiteraard blijft Marie-Claire te allen tijde uw aanspreekpunt.

Search

+